GIVERTJENESTE

Puls Norge sin virksomhet baseres hovedsakelig på frivillige gaver. Har du lyst å bidra økonomisk kan du gi din gave på flere måter. Takk for at du investerer i den lokale kirken og andre menneskers liv.

Gaver til Puls Norge gir rett til skattefradag. Vi kan registrerer og rapporterer inn gaver for våre givere gitt via avtalegiro, bank og Vipps.

Men for å kunne rapportere dette inn er vi avhengige av noen opplysninger om deg som giver.

Om du har gitt en gave til oss og ønsker skattefradrag på den så send oss en mail til post@pulsnorge.no, så tar vi kontakt og sjekker at vi har registrert de opplysninger vi trenger for å registrere gaven din

Måter å gi på

Vipps

Send til Puls Norge #10530. Om du ønsker at din gave skal gå til en bestemt lokasjon, skriv lokasjonens navn i kommentarfeltet.

Bankoverføring

Overfør til konto 5413.06.28551. Om du ønsker at din gave skal gå til en bestemt lokasjon, merker du overføringen med lokasjonens navn.

Avtalegiro

AvtaleGiro gir oss en forutsigbar økonomi og deg en enkel og oversiktlig måte å gi på. Ved å fylle ut skjemaet på lenken under sier du ja til å benytte deg av AvtaleGiro.

Du kan få skattefradrag for gaver og givertjeneste til Puls Norge. Du får fradrag for maks 25 000 kr og minimum 500 kr per år. Dersom du ønsker skattefradrag, må du oppgi ditt fødselsnummer i skjemaet.

Klikk her for å sette opp avtalegiro

Ønsker du å si opp din faste betalingsavtale, ta kontakt med Puls Norge på e-post avtalegiro@pulsnorge.no